COVID-19 update: Meer informatie lees je hier..

Boekenkasten

Gebruik ‘m als boekenkast of als kast voor ditjes en datjes: de wandkasten van Robuuste Tafels zijn inzet baar op een tal van manieren. We hebben prachtige boekenkasten in verschillende stijlen, maar de boekenkast met industriële stijl is onze specialiteit.

Onze wandkasten zijn veelal direct uit voorraad leverbaar, dus u heeft ze snel in huis. Bij levering zetten we uw nieuwe boekenkast op locatie gratis in elkaar. Bekijk snel onze collectie of kom langs in onze toonzaal te Sliedrecht (NL)!

Multifunctionele boekenkasten, wandkasten en vakkenkasten

Hoe u het ook wilt noemen – boekenkast, wandkast of vakkenkast – een robuuste kast met vakken geeft in een handomdraai karakter aan een ruimte. U kunt kiezen voor een:

 • Boekenkast met deuren
 • Boekenkast met lades
 • Open wandkast

Zo’n wandkast in de living is multifunctioneel. Gebruik hem als boekenkast of vul de vakkenkast met leuke accessoires. Een boekenkast met deuren is daarnaast ook het ideale meubel om netjes uw spullen in op te bergen.

Kies voor een grote boekenkast als echte blikvanger en voor lekker veel bergruimte, of ga voor bijvoorbeeld twee smalle boekenkasten naast elkaar voor hetzelfde effect maar dan met een twist. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ons assortiment boekenkasten

Als u op zoek bent naar een houten boekenkast, dan kunt u bij Robuuste Tafels uw hart ophalen. Veel van onze boekenkasten combineren hout met metaal, met een industriële boekenkast als resultaat. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een grotendeels stalen boekenkast of een zwarte boekenkast.

Veel van onze boekenkasten zijn van oud hout gemaakt. We vervaardigen deze boekenkasten uit gerecycled hout – wandkasten met een verhaal, noemen we dat! Daarnaast hebben we ook wandkasten van ongebruikt hout. Een greep uit de collectie:

 • Boekenkast mangohout
 • Boekenkast oud teak
 • Boekenkast zwart hout
 • Boekenkast elmhout

Ook houden we in onze collectie rekening met de grootte van uw ruimtes en uw voorkeuren wat betreft de afmetingen. Van grote boekenkast tot kleine boekenkast, bij ons kunt u onder meer terecht voor een:

 • Boekenkast 70 cm breed
 • Boekenkast 80 cm breed
 • Boekenkast 90 cm breed
 • Boekenkast 100 cm breed
 • Boekenkast 180 cm breed

Veel modellen kunnen in meerdere maten geleverd worden. Bekijk de productinformatie bij uw wandkast naar keuze voor een overzicht van de mogelijkheden en om te zien in welke toonzaal hij op voorraad is.

Industriële boekenkasten en moderne wandkasten

Zijn al onze boekenkasten industrieel? Welnee, een vakkenkast met metaal is lekker veelzijdig! Onze robuuste boekenkasten worden gekenmerkt door prachtig, karakteristiek hout gecombineerd met stalen details.

Afhankelijk van het design kan dat metaal een stoere uitwerking hebben, met een industriële boekenkast als resultaat. Maar het metaal kan bijvoorbeeld ook voor een moderne boekenkast met industrieel-landelijk ontwerp zorgen. Wordt het een landelijke boekenkast of een industriële wandkast? De keuze is aan u.

De uitstraling van uw wandkast hangt ook deels af van hoe u hem combineert. Met de kasten van Robuuste Tafels is combineren overigens geen enkel probleem, want we hebben bijpassende dressoirs, tv-meubels en vitrinekasten voor elke lijn. Ook helpen onze medewerkers u graag een handje met het stylen van uw inrichting. Kom langs in de toonzaal of neem online contact met ons op.

Industriële boekenkast kopen bij Robuuste Tafels

Wilt u een houten boekenkast kopen? De mooiste wandkasten bestellen, doet u eenvoudig online bij Robuuste Tafels. Betalen doet u pas bij levering, met Bancontact of contant geld. Een aanbetaling is bij ons niet nodig!

We bezorgen de boekenkasten in heel België inclusief een gratis montage. Voor Noord-België geldt daarnaast: vanaf €349,- een gratis verzending. Ervaar de kwaliteit van onze wandkasten en service, en bestel uw industriële boekenkast vandaag nog.

0