Toonzaal

Een bezoek aan onze toonzalen is momenteel niet mogelijk, wel bieden wij de mogelijkheid om een aantal meubels zoals eetkamerstoelen, banken en fauteuils thuis uit te proberen. Naast de meubels nemen we dan grote kleurstalen mee om thuis goed een keuze te kunnen maken. Informeer per chat of e-mail naar de mogelijkheden.

Kom langs in één van onze toonzalen en laat u inspireren!

Met 2 Robuuste Tafels toonzalen in Nederland zijn onze robuuste meubels nooit ver weg. Onze hoofdvestiging en grootste toonzaal bevindt zich in Sliedrecht (Zuid-Holland), op slechts 40 minuten rijden van de Belgische grens. Daarnaast hebben we een ruime showroom in Gramsbergen, Overijssel.

2 toonzalen, voorzien van alle gemakken

In onze toonzalen kunt u onze producten op uw gemak in levenden lijve bewonderen, en uitgebreid proefzitten op al onze zitmeubelen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen en keuzes. Ook is het mogelijk om direct in de toonzaal te bestellen. Kom gezellig langs en ontdek alle mogelijkheden!

Niet al onze meubels staan in (één van) beide toonzalen. Naast enkele online only-items hebben we ook meubels die in slechts één van de 2 toonzalen op voorraad zijn. Bent u op zoek naar een specifiek model, dan kunt u het beste vooraf informeren of en zo ja in welke toonzaal dit model te vinden is.

Bekijk de pagina’s van onze toonzaal in Sliedrecht en toonzaal in Gramsbergen voor meer informatie over de aanwezige collecties, het adres, de contactgegevens en de openingsuren. Houd ook onze pagina over het coronavirus in de gaten voor onze updates rondom de actuele maatregelen.