Gratis interieuradvies

Heeft u net een nieuwe woning gekocht of wilt u uw huidige woning een frisse boost geven? Maar weet u niet waar te beginnen, hoe u de ruimte het beste kunt indelen of welke kleuren bij u passen? Worstelt u met het decoreren van uw woonkamer of een andere ruimte? Geen zorgen!

Gratis interieuradvies

Heeft u net een nieuwe woning gekocht of wilt u uw huidige woning een frisse boost geven? Maar weet u niet waar te beginnen, hoe u de ruimte het beste kunt indelen of welke kleuren bij u passen? Worstelt u met het decoreren van uw woonkamer of een andere ruimte? Geen zorgen!

Ervaar de luxe van gratis en vrijblijvend interieuradvies bij Robuuste Tafels!

Een mooi interieur uitzoeken doet u niet zómaar eventjes. Hoe combineert u al die prachtige plaatjes van Pinterest en die sfeervolle foto’s op Instagram met uw eigen woonwensen? Gaan al die interieur-puzzelstukjes in het echt wel zo goed samen? Laat het combineren aan onze interieurstylist over!

Kleurkeuzes, materiaalcombinaties en praktische overwegingen kunnen overweldigend zijn. Wij helpen u graag met het inrichten van uw woonkamer en/of eetkamer en geven u met veel plezier een professioneel interieur-en kleuradvies. U kunt bij ons altijd binnenlopen zonder afspraak om u te oriënteren of mail of bel voor een afspraak als u een uitgebreid advies wenst.

industriele eettafel

Wat mag je van ons interieuradvies verwachten?

Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en ons interieuradvies is áltijd gratis! Prefereert u kleur of houdt u het liever neutraal? Welke materialen wilt u combineren? Is uw visie praktisch? We helpen u graag bij al deze vragen. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen we samen kijken hoe u uw nieuwe meubels zo passend mogelijk kunt integreren in de huidige situatie of maken we een compleet nieuw interieuradvies. Denk hierbij aan een passend kleuradvies, ruimtelijke indeling en keuze voor materialen. Wij kijken niet alleen wat mooi staat in uw woning , maar nemen ook het onderhoud van de meubels/stoffen en andere praktische elementen mee in het advies. Samen stellen we een prachtig, passend plan op dat aansluit bij uw wensen en levensstijl.

Combineren

Bij Robuuste Tafels bieden we meer dan alleen meubels. Wij zijn uw partner in interieuradvies, samen creëren we een sfeer die bij u past. Met onze ambachtelijke tafels, unieke gestoffeerde meubels en stoere kasten als ankerpunt, werken we samen aan een prachtig eindresultaat dat functionaliteit combineert met esthetiek. Laat ons uw visie tot leven brengen.

 

Interieuradvies & Garantie

Neem lekker en uitgebreid de tijd, laat u inspireren door ons aanbod en doe ideeën op in onze showroom. We hebben meer dan 40 verschillende materiaalsoorten met daarbij een keuze uit meer dan 200 kleuren zodat u altijd een uniek interieuradvies van ons mag verwachten. By the way, al deze materialen, of het nu leer of stof is, zijn volledig vlekvrij te behandelen (met een garantie van 5 jaar) met onze Iproteqt. Daarnaast krijgt u bij deze Iproteqt vlekvrij behandeling ook nog eens 5 jaar lang aanvullende constructieservice bij u thuis. Mochten er zich onverhoopt calamiteiten voordoen binnen die 5 jaar, dan staat het iProteqt Customer Care Team klaar om u bij te staan met advies en professionele hulp! Bij Robuuste Tafels streven we naar uw volledige tevredenheid, van advies tot nazorg.

industriele woonstijl - loft interieur - leren bank - new york penthouse style

Industrieel interieur

Een industrieel interieur combineert robuuste materialen en een minimalistisch design. Denk aan stalen frames, robuuste houten tafels en vintage accessoires. De krachtige, rauwe stijl ademt de sfeer van oude fabrieksgebouwen en brengt karakter in elk interieur.

Scandinavische woonstijl

Scandinavisch interieur

Het Scandinavisch interieur staat bekend om zijn minimalistisch design, lichte kleuren en natuurlijke materialen. Accenten van hout, zoals onze robuuste tafels, zijn perfect om warmte en comfort toe te voegen aan deze frisse, moderne stijl die functionaliteit hoog in het vaandel heeft.

Moderne woonstijl - licht interieur

Modern interieur

Een modern interieur is strak, efficiënt en elegant. Het benadrukt sterke lijnen en subtiele kleurcontrasten, vaak aangevuld met high-tech materialen. Onze op maat gemaakte tafels voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan deze minimalistische esthetiek, waardoor harmonie wordt gecreëerd.

Woonkamer in aardetinten Robuuste Tafels

Landelijk interieur

Landelijk interieur ademt comfort, rust en natuur. Het gebruik van robuust hout en neutrale kleuren brengt de serene sfeer van het platteland in huis. Onze handgemaakte tafels verrijken deze stijl door hun authentieke ambacht en tijdloze design.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is het voor ons fijn als u zoveel mogelijk informatie kunt meenemen, zoals een plattegrond en afmetingen van de ruimte die u wilt inrichten of upgraden. Vergeet ook niet de maten van uw huidige meubels op te meten zodat we een goed beeld krijgen van de ruimte en alle mogelijkheden met u kunnen doorlopen. Mocht u in het bezit zijn van bijvoorbeeld een stukje vloer of heeft u kleurstalen van muurverf of behang, neem ze vooral mee! Samen met uw input halen we het maximale uit uw woning en creëren we uw droominterieur!

Bezoek ons in Sliedrecht & Gramsbergen

Ervaar de luxe van gratis en vrijblijvend interieuradvies bij Robuuste Tafels! Loopt u vast met uw woonkamerindeling of heeft u behoefte aan kleuradvies? Wij staan voor u klaar met deskundige suggesties, helemaal kosteloos! Stap binnen zonder afspraak voor meubeloriëntatie of advies. Vergeet niet zoveel mogelijk informatie mee te brengen om ons te helpen u het best mogelijke advies te geven. Het team van Robuuste Tafels is altijd klaar om u te ondersteunen!