Kwaliteit en garantie

Als u investeert in prachtige robuuste meubels, dan wilt u natuurlijk wel een kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van heeft. Dat begrijpen we bij Robuuste Tafels als geen ander, en daarom bieden we u onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.

100% tevredenheidsgarantie van Robuuste Tafels

Hoe werkt deze garantie? Mocht u om welke reden dan ook binnen de eerste 30 dagen na uw aankoop niet geheel tevreden zijn met de geleverde producten, dan zorgt Robuuste Tafels voor een oplossing. We kiezen de oplossing die het beste bij u past, of dit nu een omruiling is voor een andere kleur, maat, model of opstelling, of het retourneren van de meubels betreft.

Onze tv-meubels en (relax)fauteuils kunnen standaard kosteloos omgeruild of geretourneerd worden in onze toonzaal in Sliedrecht. Voor meer informatie over het retourneren van onze overige producten kunt u kijken op onze informatiepagina over retourneren.

De 100% tevredenheidsgarantie geldt helaas niet op onze bijzondere maatwerkproducten en op horeca-, kantoor- en interieurprojecten. Heeft u verder nog vragen over onze tevredenheidsgarantie, dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder!