Juke stof

Onze meubels zijn leverbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Het grootste gedeelte van onze zitmeubels kan geleverd worden in onze Juke stof. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 43 trendy kleuren.

Bekijk het meubelpaspoort
Juke stof

Onze meubels zijn leverbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Het grootste gedeelte van onze zitmeubels kan geleverd worden in onze Juke stof. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 43 trendy kleuren.

Wat is Juke stof?

Juke is een superzachte, fluweel gebreide stof die enorm comfortabel aanvoelt en een prachtige zijdeglans heeft. De langere pool zorgt voor een enorme zachtheid met een half glanzende en zeer elegante, verfijnde uitstraling. Juke heeft op dit moment een collectie van maar liefst 43 prachtige, intense en eigentijdse kleuren. Deze fijne velvet stof combineert prachtig met een wat grover geweven stof zoals onze Sneak stof maar geeft ook een mooi contrast met bijvoorbeeld een matte stof zoals onze Mine stof.  Om uw Juke stoffen meubels gegarandeerd vlekvrij te houden voor minimaal 5 jaar adviseren wij je meubels te behandelen met onze Iproteqt.

Juke stof meubels van gebreid velvet

De Juke stof heeft een Martindale score van 100.000 toeren, wat betekent dat deze stof is geschikt voorintensief zitgebruik. De voorkant van de stof is 100% polyester en de achterkant 90% polyester met 10% katoen wat deze stof geschikt maakt voor het stofferen van loszittende bekleding maar ook gebruikt kan worden voor strak stofferen van meubels. Wij maken van deze stof trouwens ook sierkussens zodat uw alle bekleding in uw interieur op elkaar af kunt stemmen.

Onderhoud Juke stof

Juke stof is stevig en slijtvast en geeft weinig tot geen last van pilling (het samenklitten van overtollige vezels). Juke stof scoort goed op lichtechtheid. Dit houdt in dat het materiaal goed bestand is tegen verkleuring door (zon)licht, maar bij voorkeur niet in direct zonlicht geplaatst wordt. Om uw Juke stoffen meubels zo lang mogelijk in topconditie te houden, kunt u de zitmeubels behandelen met onze Iproteqt.

Waarom Juke stof?

  • Sterke stof van 90% Polyester en 10% Katoen

  • Zeer fijne, gebreide look

  • Groot aantal kleuren beschikbaar
  • Voelt heerlijk zacht

  • Geringe kans op pilling
  • 5 jaar gegarandeerd vlekvrij met Iproteqt

Onze Juke stof kan gekozen worden voor vrijwel alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Bekijk uw Robuuste Tafel zitmeubel naar keuze om te zien of onze Juke stof tot de opties behoort.