COVID-19 update: Meer informatie lees je hier..

Ronde tafels

Als u op zoek bent naar een ronde tafel, dan bent u bij Robuuste Tafels op de juiste plek beland. Wij leveren ronde tafels uit voorraad maar ook een ronde tafel op maat is mogelijk. In onze eigen werkplaats maken wij uw woondromen met liefde en vakmanschap waar! Ook bij tafels op maat is een aanbetaling niet nodig. U betaalt eenvoudig per Bancontact of contant bij levering. Bekijk onze collectie en laat u inspireren.

Een ronde tafel, een ronde zaak

Wat voor tafel het beste bij u of uw inrichting past hangt naast persoonlijke voorkeur ook af van de ruimte die beschikbaar is. Waarom zou u voor een ronde tafel kiezen? Een ronde tafel wordt door veel mensen als gezelliger ervaren: er zijn geen scherpe hoeken en je kunt makkelijker met iedereen aan tafel contact maken. Een ronde tafel zorgt bovendien in een living die voornamelijk uit hoeken en lijnen bestaat een aangename twist.

Ook neemt een ronde tafel minder ruimte in beslag waardoor een tafel met rond tafelblad ideaal is voor wat kleinere ruimtes. Een tafel die rond is, past in iedere living. Dus of u nu gaat voor een stoere, landelijke of moderne inrichting: een ronde eettafel kan overal.

Ons assortiment tafels rond

Omdat iedere woning en inrichting anders is, geloven wij in ronde tafels op maat. Of u nu op zoek bent naar een kleine ronde tafel of juist een grote ronde tafel, u vindt het hier. Populair zijn de ronde eettafel van 100 cm, de ronde tafel van 120 cm, de ronde tafel van 150 cm of de ronde tafel van 140 cm maar door ons maatwerk is er zo veel meer mogelijk.

Ook de houtbehandeling, de grofheid en de afwerking van het tafelblad van uw massief eiken ronde tafel bepaalt u zelf. U slaagt bij ons onder andere voor een:

  • Ronde eettafel hout
  • Ronde kloostertafel
  • Industriële ronde tafel
  • Witte ronde tafel
  • Ronde keukentafel
  • Ronde tafel 6 personen
  • Ronde tafel 8 personen

De meeste van onze robuuste ronde tafels zijn ronde tafels met één poot. Naast een ronde tafel met stalen poot, slaagt u bij ons ook voor een ronde tafel die volledig van hout is. Als u uw eigen idee wilt aandragen voor een metalen of houten onderstel, kan dit uiteraard ook. Ook kunt u kiezen uit maar liefst zeven kleuren eiken voor uw ronde tafel. Met Robuuste Tafels gaat u voor niets minder dan een ronde eettafel die volledig naar wens is!

Sfeervolle gezelligheid met uniek karakter

Bij Robuuste Tafels vindt u niet alleen de industriële ronde tafel van uw dromen maar nog heel veel meer. Naast de mooiste houten ronde tafels hebben wij ook een ruim assortiment aan prachtige eetkamerstoelen en sfeervolle verlichting. Twijfelt u nog of een ronde eettafel voor u wel de beste optie is? Bekijk ook eens onze andere industriële tafels om een volledig beeld te krijgen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Een ronde tafel kopen met service die goed zit

Een stoere ronde tafel bestellen, doet u met een goed gevoel bij Robuuste Tafels! Bestel eenvoudig online of kom langs in onze toonzaal in Sliedrecht (NL) waar u ook onze tafels en de verschillende afwerkingen live kunt bewonderen. Onze ronde tafels op maat proberen wij binnen 12 weken te leveren. Als u op de afbeelding van uw favoriet klikt, krijgt u meer informatie en mogelijkheden in beeld.

We bezorgen in heel België inclusief gratis montage, en in Noord-België is de levering van uw ronde eettafel helemaal gratis. Bestel uw ronde tafel eenvoudig online of komt langs!

0