Toonzaal

Kom langs in onze toonzaal in Sliedrecht en overtuig uzelf…

In onze toonzaal in Sliedrecht vindt u vrijwel onze gehele collectie, met uitzondering van de online only items. Ruim 100 eettafels in alle materialen, uitvoeringen en vormen. En met een collectie van 124 verschillende eetkamerstoelen en 25 verschillende eetkamerbanken welke dan ook nog in 12 verschillende materialen en 30 kleuren per materiaal kunnen zal het samenstellen van uw droom dining setting zeker lukken. Mooi bijkomend voordeel is dat al deze materialen en kleuren op vrijwel onze gehele collectie kan, dus ook de woonkamerbank, barkrukken en fauteuil kunnen we maken in deze stoffen.

Méér dan tafels

Met de naam Robuuste Tafels verwacht u logischerwijs dat we sterk zijn in maatwerk tafels, maar we doen veel meer dan dat. Een bijzonder uitgebreide collectie banken bijvoorbeeld. Stuk voor stuk te configureren in uw ideale opstelling en best passende materiaal en kleur. Eigenlijk hebben we op meubelgebied alles voor zowel de woonkamer als eetkamer. Van unieke antieke items tot maatwerk op tafels, salontafels, banken en stoelen.

Kleurkeuzes, materiaalcombinaties en praktische overwegingen kunnen overweldigend zijn. Wij helpen u graag met het inrichten van uw woonkamer en/of eetkamer en geven u met veel plezier een professioneel interieur-en kleuradvies. U kunt bij ons altijd binnenlopen zonder afspraak om u te oriënteren of mail of bel voor een afspraak als u een uitgebreid advies wenst.