ProteXX Textile Care

Als u net heeft geïnvesteerd in prachtige meubels, dan wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Wilt u uw nieuwe velvet stoelen of stoffen bank beschermen tegen vlekken, dan is onze ProteXX Textile Care-service iets voor u.

Textiel behandelen met ProteXX Textile Care

Als u bij Robuuste Tafels een meubel van textiel aanschaft, dan kunt u kiezen voor onze aanvullende vlekkenservice van ProteXX. Hiermee houdt u uw stoffen meubel gegarandeerd 3 jaar vlekvrij.

De ProteXX Textile Care is een professioneel beschermingsproduct dat u zelf aanbrengt op uw meubel. Na de behandeling met ProteXX kunnen substanties van water, olie en vet geen blijvende vlekken veroorzaken op uw textiel.

ProteXX is niet geschikt voor lederen producten. Zoekt u een beschermingsmiddel voor uw lederen meubels, dan kunt u kijken naar onze speciale Leather Care Kit.

Vlekvrij van diverse substanties dankzij ProteXX

De ProteXX Textile Care beschermt tegen vlekken van verschillende substanties. Denk hierbij aan vlekken door:

  • Eet- en drinkwaren op waterbasis, zoals koffie, thee, limonade, rode wijn, fruit, ketchup, mosterd en meer
  • Eet- en drinkwaren op oliebasis, zoals mayonaise, vleesjus, saus, vet, olie en meer
  • Dierlijke en menselijke lichaamseigen stoffen, bijvoorbeeld bloed en eiwit

Mocht er binnen 3 jaar ondanks de ProteXX Textile Care-behandeling toch een vlek ontstaan die niet door uzelf te verwijderen is, dan komt er gratis een specialist van Oranje Furniture Care bij u thuis om de vlek te verwijderen.

Robuuste Tafels

Telefoon: 078 48 32 59
E-mail: info@robuustetafels.be
KVK 73307963
NL859451987