Foggia leer

Onze meubels zijn leverbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Het grootste gedeelte van onze zitmeubels kan geleverd worden in ons Foggia leer. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 10 trendy kleuren.

Foggia leer

De zitmeubels van Robuuste Tafels zijn verkrijgbaar in diverse hoogwaardige leersoorten en stoffen.

Eén van onze opties is Africa leer, met een keuze uit maar liefst 22 prachtige kleuren.

Wat is Foggia leder?

Foggia leer is een zeer soepel en licht opgeschuurde leersoort afkomstig van Zuid Amerikaanse runderen. Het leer bevat, net als het Afrika leer, hier en daar wat kleine littekens en tekenbeten maar voelt zachter aan dan het Afrika leer. Het heeft een matte uitstraling met een keuze uit meer dan 10 intense kleuren. Foggia leer is een niet afgedekte, gladde leersoort die bijna suede zacht aanvoelt.

Foggia leer met zachte touch

Foggia leer is een 100% aniline, volnerf rundleer waarbij de nerfstructuur zichtbaar is. Deze leersoort is vatgeverfd waarbij er kleine nuance verschillen kunnen zitten per kleurbad. Foggialeer is een gladde, niet afgedekte leersoort met een softe grip.

Een leren meubelstuk wordt met de jaren alleen maar mooier en is één van de oudste gerecyclede producten ter wereld. Elke huid is uniek en heeft zijn eigen kenmerken die zo ook elk leren meubelstuk een uniek karakter geeft. Om uw Foggia leren meubels gegarandeerd vlekvrij te houden voor minimaal 5 jaar adviseren wij je meubels te behandelen met onze Iproteqt.

Onderhoud Foggia leer

Foggia leer kun je het beste alleen afstoffen of stofzuigen op meubelstand. Eventueel, mocht stofzuigen niet voldoende blijken met een licht vochtige doek afnemen. Wat je zeker NIET moet doen is wrijven of boenen. Zoals alle natuurlijke leersoorten kan dit leer ook verkleuren door blootstelling aan (fel) zonlicht, regelmatig onderhoud is aan te raden. Om uw gestoffeerde meubel met Foggia leer kunt u helemaal goed beschermen met onze All in House behandeling speciaal voor geschuurd leer. Dit is een impregneerspray waarbij je 5 jaar een gegarandeerd vlekvrij meubel behoudt, hieronder valt ook 5 jarige constructieservice.

Waarom Foggia leder?

  • Aniline volnerf rundleer

  • Vatgeverfd

  • Nerfstructuur zichtbaar

  • Gladleder met softe grip

  • 5 jaar vlekvrij met Iproteqt

Ons Foggia leer is mogelijk op een geselecteerd aantal meubels, zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen en zelfs eetkamerbanken. Stel jouw interieur zelf samen op onze website kom naar één van onze showrooms!

hoge barkruk