Fusion stof

Onze meubels zijn leverbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Het grootste gedeelte van onze zitmeubels kan geleverd worden in onze Fusion stof. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 19 trendy kleuren.

Bekijk het meubelpaspoort
Fusion stof

Onze meubels zijn leverbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Het grootste gedeelte van onze zitmeubels kan geleverd worden in onze Fusion stof. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 19 trendy kleuren.

Wat is Fusion stof?

Fusion is een van de nieuwste stoffen in onze Comfort Collectie, welke allemaal rijke, zachte en volumineuze stoffen zijn. Fusion stof is van zware kwaliteit terwijl het uiterlijk superzacht is met een rijke glans. Het reliëf in de stof speelt prachtig met de lichtval waardoor je meubelstuk nooit saai zal worden. Het dessin is subtiel en zowel als interieurbasis als accentstof te stylen.

Deze elegante stof combineert prachtig met een wat grover geweven stof zoals onze Sneak stof maar geeft ook een mooi contrast met bijvoorbeeld een matte stof zoals onze Mine stof.  Om uw Fusion stoffen meubels gegarandeerd vlekvrij te houden voor minimaal 5 jaar adviseren wij je meubels te behandelen met onze Iproteqt.

Fusion stof meubels van zware kwaliteit

Fusion stof is gemaakt van jacquard geweven chenillegarens van zware kwaliteit. De Fusion stof heeft een Martindale score van 85.000 toeren, wat betekent dat deze stof is geschikt voor normaal zitgebruik. De voorkant en achterkant van de stof is gemaakt van 100% polyester wat deze stof geschikt maakt voor het stofferen van loszittende bekleding maar ook gebruikt kan worden voor strak stofferen van meubels. Wij maken van deze stof trouwens ook sierkussens zodat uw alle bekleding in uw interieur op elkaar af kunt stemmen.

Onderhoud Fusion stof

Om uw Fusion stoffen meubels zo lang mogelijk in topconditie te houden, kunt u de zitmeubels behandelen met onze Iproteqt. Met de Iproteqt behandeling krijgt u 5 jaar vlekvrij garantie en daarnaast ook nog ondersteunende constructieservice.

bank in lichte stof

Waarom Fusion stof?

  • Sterke stof van 100% Polyester

  • Prachtige, levendige glans

  • Groot aantal kleuren beschikbaar
  • Voelt heerlijk zacht

  • Geringe kans op pilling
  • 5 jaar gegarandeerd vlekvrij met Iproteqt

Onze Fusion stof kan gekozen worden voor vrijwel alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Bekijk uw Robuuste Tafel zitmeubel naar keuze om te zien of onze Fusion stof tot de opties behoort.

eettafelstoelen stof leer combinatie