Loft stof

Deze zachte aaibare Loft stof is net zoals onze andere hoogwaardige stoffen mogelijk op bijna alle meubels. Ook sierkussens zijn mogelijk in deze stof en leuk te combineren met andere materialen!

Bekijk het meubelpaspoort
Loft stof

Deze zachte aaibare Loft stof is net zoals onze andere hoogwaardige stoffen mogelijk op bijna alle meubels. Ook sierkussens zijn mogelijk in deze stof en leuk te combineren met andere materialen.

Wat is Loft stof?

Onze Loft stof is een zware geweven chenille kwaliteit. Met de term chenille stof wordt eigenlijk geen stof bedoeld, maar een speciaal soort garen die hierin wordt verwerkt. Kenmerkend voor deze Loft stof is dat de chenille garens door zijn zachte glans op een fluweel stof lijkt.  De Loft stof voelt zeer zacht aan, straalt luxe uit en is ontwikkeld voor meerdere woonstijlen, van modern tot klassiek.

De Loft stof bestaat uit 100% polyestergarens en heeft een slijtagevastheid van 50.000 Martindale. Dit betekent dat de stof sterk is voor normaal tot intensief zitgebruik. Pillen zal deze stof bijna niet tot niet gaan doen, er zullen geen samenklevende stofjes van de Loft afkomen. Verkleuren zal deze stof helemaal niet gaan doen, normaliter wordt het niet aangeraden om een meubel direct in vol zonlicht te plaatsen. Ondanks dat deze stof uit polyester bestaat zal deze nog beter beschermt zijn tegen vlekken met onze All in House behandeling van 5 jaar, eveneens een 5 jarige constructie service.

Loft stoffering met chenille garens

De chenille stof Loft bestaat uit een voorkant en achterkant, beide kanten bestaat uit 100% polyester. De micro chenille polyestergarens in combinatie met de fleece rug geeft een extra zacht handgevoel en volume aan de meubels. Dit creëert een uniek en exclusief gevoel en uitstraling. De loft collectie heeft 19 prachtige diepe kleuren door de speciale verfmethode, van beige tot zacht groen, koper en diepblauw.

Onderhoud Loft stof

Een zware geweven chenille kwaliteit met zachtheid, volume en elegantie. Hoe kun je deze stof onderhouden? Deze kwaliteit kan zelfs op 30 graden machine gewassen worden en er wordt aangeraden dit aan de lucht te laten drogen. Natuurlijk zijn er veel meubels waarbij het vast gestoffeerd is, hiervoor hebben we Iproteqt! Iproteqt biedt garantie van 5 jaar op zowel vlekken en de constructie van het meubel. Heel gemakkelijk op het meubel te sprayen, alsof het uw schoenen zijn!

Waarom Loft stof?

  • Luxe stof met chenille garens

  • Zachte glans met fluweel uitstraling

  • Groot aantal kleuren beschikbaar
  • Geringe kans op pilling

  • Geen verkleuring door licht

  • 100% vlekvrij met Iproteqt

Onze Loft stof kan gekozen worden voor vrijwel alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Bekijk uw meubel en onze stoffen online bij Robuuste Tafels of kom langs in de showroom voor de gehele woonbeleving!

Onze gratis kleurstalen vraagt u eenvoudig per mail aan. Stuur ons een e-mail met uw adresgegevens en de gewenste materialen en kleuren en u krijgt deze z.s.m. toegestuurd!