Sino stof

Nieuw in de collectie, superzacht en aaibaar onze Sino stof. Verkrijgbaar op vrijwel onze gehele collectie gestoffeerde meubels en leverbaar in diverse mooie pastelkleuren.

Bekijk het meubelpaspoort
Sino stof

Nieuw in de collectie, superzacht en aaibaar onze Sino stof. Verkrijgbaar op vrijwel onze gehele collectie gestoffeerde meubels en leverbaar in diverse mooie pastelkleuren.

Wat is Sino stof?

Sino stof presenteert zichzelf met trots als superzacht en ongelooflijk comfortabel. De kleuren zijn zo zacht als de aanraking van de stof zelf. Het feit dat de stof 100% polyester is en machine wasbaar op 30 graden Celsius maakt het gemakkelijk te onderhouden. Deze fijngeweven stof heeft een zijdeglans en is daardoor prachtig te combineren met een meer glanzende stof zoals velvet, Island of Fusion maar is ook een prachtige combinatie met leer gestoffeerde meubels. De elegante Sino stof is op dit moment verkrijgbaar in 15 trendy pastelkleuren. Wij maken van deze stof trouwens ook sierkussens zodat uw alle bekleding in uw interieur op elkaar af kunt stemmen.

De Sino stof heeft een Martindale score van 100.000 toeren, wat betekent dat deze stof is geschikt voor intensief zitgebruik. De voorkant en achterkant van deze stof is 100% polyester wat deze stof fijn maakt voor het stofferen van loszittende bekleding maar ook gebruikt kan worden voor het strak stofferen van meubels. Met onze All in House zijn uw meubels 5 jaar gegarandeerd vlekvrij.

Sino stof meubels in pasteltinten

Sino geverfde stof is geweven op een jacquard weefgetouw en heeft een elegante structuur. De chenillegarens creëren dit superzachte handgevoel. Let op dat er tijdens het gebruik zitverzakkingen en schaduwen kunnen optreden. Dit kan worden geminimaliseerd door de Sino stof regelmatig met een meubel- of kledingborstel te behandelen.

Door het gebruik van chenille garens heeft Sino een mooie verfijnde en zachte uitstraling. Het is garen geverfd met een pastelkleurig aspect en geeft uw meubels een sfeervolle, warme uitstraling. De productietechniek zorgt ervoor dat de stof comfortabel zacht aanvoelt maar tegelijkertijd zeer sterk is.

Onderhoud Sino stof

Sino stof is stevig en slijtvast en geeft weinig tot geen last van pilling (het samenklitten van overtollige vezels). Sino stof scoort erg goed op lichtechtheid. Dit houdt in dat het materiaal goed bestand is tegen verkleuring door (zon)licht, maar bij voorkeur niet in direct zonlicht geplaatst wordt.

Waarom Sino stof?

  • Heerlijk zacht materiaal
  • Groot aantal pastelkleuren beschikbaar

  • Baas in de Martindale test

  • Ontzettend hoge slijtageweerstand
  • Geringe kans op pilling
  • 5 jaar vlekvrij met All in House

Onze Sino stof kan gekozen worden voor vrijwel alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Bekijk uw Robuuste Tafel zitmeubel naar keuze om te zien of onze Sino stof tot de opties behoort! Kleuren thuis bekijken? Ook voor deze stof kunt u gratis kleurstalen aanvragen.