Sneak stof

Onze banken, stoelen en fauteuils zijn verkrijgbaar in een groot aantal hoogwaardige stoffen. Nagenoeg de volledige collectie kan gestoffeerd worden in onze sneak stof. U kunt daarbij kiezen uit diverse prachtige kleuren.

Bekijk het meubelpaspoort
Sneak stof

Onze banken, stoelen en fauteuils zijn verkrijgbaar in een groot aantal hoogwaardige stoffen. Nagenoeg de volledige collectie kan gestoffeerd worden in onze sneak stof. U kunt daarbij kiezen uit diverse prachtige kleuren.

Wat is Sneak stof?

Sneak stof is een fijn aanvoelende stof met een wat stoere, ruige uitstraling. De kleurmelange in deze geweven stof zorgt voor een levendig effect en gaat van naturel tot een prachtige antraciet stone look. De sneak stof is door haar iet wat grovere, matte uitstraling prachtig te combineren met bijvoorbeeld het aaibare, glanzende van velvet stof of met een zachte suede look.

De Sneak stof scoort heel hoog in de Martindale score nl 68.000 toeren, wat betekent dat deze stof is geschikt voor intensief woongebruik. Door de vocht- en vuilafstotende afwerking is de Sneak stof makkelijk schoon te maken en te onderhouden, zelfs wasbaar op 30 graden (machinewas). Sneak stof ziet er rijk uit, voelt verrassend goed aan en kunt u dus ook nog eens heel lang van genieten. Met de Iproteqt behandeling krijgt u 5 jaar vlekvrij garantie en daarnaast ook nog aanvullende constructieservice.

Sneak stof meubels van Chenille garens

De authentieke, luxe uitstraling is afkomstig van de Chenille garens die worden geweven op een Dobby weefgetouw. In de inslag wordt een chenille bouclé garen gecombineerd met naaldponscoating welke samen een volumineuze en fijne grip geven aan de Sneak stof. Beide zijden van de stof zijn gemaakt van 100% polyester.

Door het gebruik van chenille garens heeft Sneak een mooie authentieke, luxe en zachte uitstraling. Het is garen geverfd met een veelkleurig aspect en geeft uw meubels een sfeervolle, warme uitstraling. De productietechniek zorgt ervoor dat de stof prettig zacht aanvoelt maar tegelijkertijd zeer sterk is.

Onderhoud sneak geweven stof

Sneak stof is zeer stevig en daardoor slijtvast en geeft weinig tot geen last van pilling (het samenklitten van overtollige vezels). Sneak stof scoort goed op lichtechtheid. Dit houdt in dat het materiaal goed bestand is tegen verkleuring door (zon)licht, maar bij voorkeur niet in direct zonlicht geplaatst wordt.

Waarom Sneak stof?

  • Erg sterke 100% polyester stof

  • Sfeervolle geweven look

  • Groot aantal kleuren beschikbaar
  • Voelt heerlijk zacht

  • Geringe kans op pilling
  • 100% vlekvrij met Iproteqt

Onze Sneak stof kan gekozen worden voor vrijwel alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Bekijk uw Robuuste Tafels zitmeubel naar keuze om te zien of onze Sneak stof tot de opties behoort! Ook voor deze stof is het mogelijk kleurstalen op te vragen.