grote organische eettafel met unieke spinpoot
Luxe kiezelvormige eettafel met zwart blad en organische vorm
kiezelvormige eiken tafel
eiken tafel organisch
organisch gevormde eiken tafel

Eettafel Ciottolo


  • Levertijd: 16 weken


Massief eiken organische tafel Ciotollo De Ciottolo is een tafel uit onze collectie die u niet kunt missen. Door zijn opvallende onderstel met 3 stalen poten, is deze…

 3.199,00

Stel Eettafel Ciottolo zelf samen met onze online configurator.
Zelf configureren
Maat
Tafel hoogte (bovenkant)
Behandeling
Tafelblad stijl
Grofheid tafelblad
Afwerking tafelblad
V-groef
Type blad
Onderstel afwerking
Product price
Additional options total:
Order total:
 3.199,00
  • v.a. €349,- gratis thuis
  • 2 échte showrooms
  • Tevredenheidsgarantie
  • 4,8/5 op Trustpilot
  • Vanaf €349,- gratis bezorgd
  • 4,8 / 5 op Trustpilot
  • 100% tevredenheidsgarantie

Omschrijving

Massief eiken organische tafel Ciotollo

De Ciottolo is een tafel uit onze collectie die u niet kunt missen. Door zijn opvallende onderstel met 3 stalen poten, is deze tafel een bijzondere verschijning. Het eikenhout van de Ciottolo tafel is verkrijgbaar in verschillende behandelingen en afwerkingen.

Robuuste eettafel van oud eiken

De eetkamertafel Ciottolo is verkrijgbaar in massief eiken met een dikte van 4cm. Het eikenhout wat wij hiervoor gebruiken komt uit duurzaam beheerde bossen uit Frankrijk of Duitsland. Het massieve eiken is een natuurproduct en zal zich kenmerken door scheuren, knoesten en oneffenheden. U kunt bij Robuuste Tafels de mate van grofheid bepalen. U kunt kiezen uit:

• Matig rustiek: rustige planken/balken, weinig scheuren en knoesten
• Standaard rustiek: voornamelijk de middelste planken/balken bevatten wat scheuren en knoesten
• Extra rustiek: ruige planken/balken, alle planken bevatten veel scheuren en forse knoesten

Natuurlijk blijft het niet alleen bij het kiezen van de grofheid van uw tafel Ciottolo. De behandeling is minstens net zo belangrijk. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst 9 behandelingen:

• Ultra matte lak: een maximaal natuurlijke uitstraling
• Gerookt ultra matte lak: een warme natuurlijke houttint
• Ongerookt met witte olie: minder geel eikenhout
• Enkel gerookt: licht verkleurd eikenhout
• Dubbel gerookt met witte olie: donkerder verkleurd eikenhout met een grijze tint
• Intense black: zwart gebeitst eikenhout
• Marron: een warme en sfeervolle kleurbeits
• Smoke: een kleurbeits die zorgt voor een smokey uitstraling

Bij al onze gerookt eiken behandelingen wordt een uniek rookproces toegepast. Van enkel gerookt naar dubbel gerookt worden de planken een stuk donkerder dan de planken met minder looizuur. Sommige planken kunnen wat achterblijven qua kleur.

Tafel met stalen onderstel

De eetkamertafel Ciottolo beschikt over een stalen 3 poot. Standaard kiest u voor een uitvoering in ral 9005 zwart, of wellicht onze nieuwe kleur oud brons? Een recht blad is niet mogelijk met dit onderstel.


Behandeling
whitewash eiken tafels
Behandeling – Dubbel gerookt witte olie
boomstam tafels
Behandeling – Ongerookt witte olie
deens ovale eettafel
Behandeling – Lava light
houten tafel
Behandeling – Ultra matte lak
zwarte eettafel
Behandeling – Night glow
massief eiken eettafel
Behandeling – Gerookt ultra matte lak
eiken ovale tafels
Behandeling – Smoke
natuurlijke eettafel
Behandeling – Marron
oud eiken eettafel
Behandeling – Enkel gerookt oud eiken

Bovenstaande afbeeldingen zijn puur ter indicatie, door gebruik van natuurlijke materialen en de unieke manier van behandelen zal er altijd kleurverschil zijn t.o.v. bovenstaande voorbeelden en de voorbeelden welke we in de showrooms hebben staan. Indien u een geoliede tafel kiest, raden wij u ten zeerste aan om de tafel de eerste 4 weken volledig te ontzien. Gebruik bijvoorbeeld placemats voor borden en onderzetters voor glazen. Ook is het heel belangrijk om de tafel de eerste weken uitsluitend af te nemen met een droge doek.

 


Onderhoud

Klimaat
Mensen gedijen het beste in een niet te warme en niet te droge omgeving, voor een eiken tafel is dit niet anders! Een luchtvochtigheid van tussen de 45% en 55% is het allerbeste voor uw tafel. Dit kunt u bereiken door planten, luchtbevochtigers of dampschalen neer te zetten. Bij te grote afwijkingen van het ideale klimaat kan uw tafel scheuren en kromtrekken. Zet uw tafel dus niet naast warmtebronnen en vermijd directe zonnestraling.

Vuil en vlekken
Vlekken door koffie, thee, wijn, water, chocolade etc. dient u meteen te verwijderen met een lichtvochtige doek. Hiermee voorkomt u dat de kleurpigmenten in de poriën van het hout kunnen trekken en vervelende blijvende plekken achterlaten. Na het afnemen de oppervlakte droogmaken met een zachte doek. U reinigt uw tafel eenvoudig met een licht vochtige doek. Indien u een geoliede tafel heeft kunt u bij een ernstige vlek deze wegschuren met een schuurpapiertje of scotch-brite. Schuur hier altijd mee met de nerf van het hout.

Uw tafel staat in huis, en nu?
Indien u een geoliede tafel heeft besteld, raden wij u ten zeerste aan om de tafel de eerste 4 weken volledig te ontzien. Gebruik bijvoorbeeld placemats voor borden en onderzetters voor glazen. Ook is het heel belangrijk om de tafel de eerste weken uitsluitend af te nemen met een droge doek. De olie heeft namelijk tijd nodig om goed in het hout te kunnen trekken. Bij een gelakte tafel hoeft u zich geen zorgen te maken, deze is namelijk na 24 uur volledig uitgehard.

Onderhoud – Olie
Uw tafel heeft een duurzame en bestendige bescherming gekregen met een 100% natuurlijke olie van Aquamarijn. Dit is een olie op basis van tungolie en lijnolie, die in het geval van een eetkamertafel 1 á 2 keer per jaar opgefrist dient te worden. Hiervoor raden wij aan om Aquamarijn Revol te gebruiken.

Onderhoud – Lak
De laklaag zal gaan slijten met de tijd. Dit is afhankelijk van allerlei omgevingsfactoren. Als u ziet dat er vale plekken op het blad komen, dan is het tijd om uw tafel opnieuw te lakken. U kunt dan 1 á 2 nieuwe laklagen op het volledige blad aanbrengen om de tafel weer voor jaren te beschermen. Reageer ook tijdig op kleine beschadigingen die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen. U kunt de PCG Eco Wood Cleaner en de PCG Eco Wood Care gebruiken voor tussentijds onderhoud.

En wat vooral niet doen?
Vermijd de volgende middelen: Vlekverwijderaars, schuurmiddelen, oplosmiddelen, terpentine, chloor, schoonmaakmiddelen met geurstoffen en bijtende schoonmaakmiddelen. Heeft u een eiken vloer en een ijzeren onderstel? Let dan goed op met dweilen. Door het vocht kan het metaal reageren met uw vloer en een vervelende donkere plek achterlaten. Wij raden aan altijd goed na te drogen. Nooit hete voorwerpen rechtstreeks op het oppervlak zetten, altijd onderzetters gebruiken.

 

Bekijk dit product in de showroom
In onze showroom in Sliedrecht staan altijd meer dan 100 tafels opgebouwd in diverse materialen, behandelingen, stijlen en afwerkingen. We hebben echter niet alle tafels in de showroom staan, bent u op zoek naar een specifiek model, neem dan voor de zekerheid even contact op.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 078 48 32 59

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Specificaties
Lengte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Breedte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Hoogte

Afgestemd op uw stoel keuze

Blad dikte

4cm massief of 6cm massief

Inschuifhoogte

Afhankelijk van gekozen blad dikte en tafel hoogte

Maatwerk

Eigen productie, maatwerk mogelijk

Houtsoort

Massief eiken

Behandeling

Leverbaar in diverse behandelingen

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levertijd

16 weken

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie

Dit zeggen klanten over Robuuste Tafels;
Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke site Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.